Repræsentantskabsmøde

31-08-2020

af Loa Benedikte Theibel

HUSK tilmelding til repræsentantskabsmødet d. 26. september
-som i år afholdes i Jysk Musikteater.


Vi glæder os til at byde nye og nuværende repræsentantskabsmedlemmer velkommen til et kombineret møde og seminar lørdag d. 26. september 2020.


Først afholder vi det ordinære repræsentantskabsmøde og hernæst går vi over til seminardelen, hvor vi vil arbejde med vores kommende strategiperiode, der involverer FN’s 17 verdensmål. Vi skal have en god snak vedr. ladestandere til el-biler i afdelingerne samt evaluere på ”Én vej ind”. Sidst men ikke mindst skal vi have løftet sløret for en jubilæumsgave til alle vores afdelinger i anledning af at AAB Silkeborg i år kan fejre 80-års jubilæum.

Endelig dagsorden, bestyrelsens beretning og ledelsesberetning for året 2019, organisationens regnskab for året 2019 og budget for 2020, regnskab for sommerhusene samt eventuelt indkomne forslag vil blive udsendt inden mødet.

 

Særlige forholdsregler jf. Covid-19
Vi vil være særlig opmærksomme på at overholde gældende retningslinjer for Covid-19. I år vil I også skulle tilmelde jer mødet og der er desværre ingen adgang uden tilmelding. Tilmelding til Loa Theibel: lbt@aab-silkeborg.dk

 

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag.  

Word Art 1