Rejsegilde for AAB Silkeborgs nye boliger i midtbyen

21-06-2019

af Loa Benedikte Theibel

Datoen var 6. juni 2019 og glæden var stor hos de mange som var mødt op til rejsegilde for AAB Silkeborgs 23 nye boliger på Estrupsgade 8-12.

”Holdet omkring vores nye afdeling har været helt unikt og takket være et godt og konstruktivt samarbejde med LPH byg, byggeudvalget, kommunen, arkitekter, ingeniører, entreprenører, håndværkere og mange flere er det lykkedes at få dette fantastiske projekt op at stå”, lød ordene fra Flemming Jensen direktør i AAB Silkeborg.

Ved et rejsegilde anses bygningen for at være etableret, også selvom der endnu mangler meget før det er klar til at blive taget i brug efter hensigten. Med til gildet hører også, at man holder taler og skåler på husets sikkerhed og deltagernes velbefindende. Det må der siges at der også blev, til stor glæde for vejrguderne som kvitterede med et kæmpe skybrud, som jo også er en måde at indvie de nye boliger på. 

Stor interesse at spore
AAB Silkeborg forventer at de nye beboere kan flytte ind i boligerne omkring d. 1. februar 2020. Udlejningsmedarbejder Gitte Højlund sporer allerede nu en stor interesse: ”Jeg oplever at mange gerne vil skrives op til boligerne. Det er især den super gode beliggenhed, centralt og tæt på gågade, banegård og bibliotek der tiltrækker nye beboere og så er boligerne jo heller ikke længere væk fra naturen, end at man på en sommerdag kan pakke badetøjet og cykle den korte vej ud til Almindsø”.

Skriv dig op
Ønsker du at skrive dig op til boligerne på Estrupsgade 8-12 sker det på BoligSilkeborg.dk. herinde kan du også læse en folder om de forskellige lejlighedstyper som afdelingen består af og få mere baggrundsviden om området mv.  


Åbent hus
Der vil senere blive afholdt et åbent hus, hvor alle er velkommen til at komme og se boligerne og tale med vores udlejningspersonale.


Kontakt os 
Har du spørgsmål til boligerne så kontakt os på telefon 8722 7272 eller info@aab-silkeborg.dk

 

Rejsegilde4 

 

 

Rejsegilde3

 

Rejsegilde U C

 

 Rejsegilde1

 

 Rejsegilde2