Ny direktør i AAB Silkeborg

14-08-2015

AAB Silkeborg

AAB_Flemming Jensen _nyhed

Flemming Jensen er nu tiltrådt som ny direktør i AAB Silkeborg. Efter 5,5 år som driftschef i AAB i Århus kender Flemming allerede til den almene sektor. Nu skal han prøve kræfter med direktørposten, hvor han blandt andet vil sætte beboerdemokratiet i fokus.

Tirsdag den 11. august havde vores nye direktør, Flemming Jensen, første arbejdsdag på kontoret. Her tog han over for vores tidligere direktør, Aage Kristoffersen. Skiftet til AAB Silkeborg skyldtes dels en søgen mod nye udfordringer, og dels muligheden for at blive inden for den almene sektor. For som han selv beskriver: ”Jeg har tabt mit hjerte til den almene sektor”.

Inden for arbejdet i den almene sektor er det særligt de beboerdemokratiske processer og muligheden for at gøre en forskel i fællesskab, som trækker. Derfor vil vi også fremadrettet arbejde for yderligere at styrke beboerdemokratiet i vores afdelinger, og sikre et samarbejde, der er givende for både beboere og ansatte.

Kort om Flemming
Flemming har hjemme i Udbyneder, som er en lille landsby syd for Hadsund. Her bor han sammen med sin kone og sine tre børn. For hele familien står fritiden på sport og natur, og for Flemming er det særligt bukkejagten, som trækker.

Mange af jer vil få muligheden for at hilse på Flemming allerede ved de kommende budgetmøder. Her vil han nemlig komme på besøg ved 16 af de i alt 30 budgetmøder, der bliver afholdt hen over de kommende uger.

Vi byder Flemming velkommen til et forhåbentligt langt og godt samarbejde med både ansatte og beboere.