Ikke helt skod

17-10-2017

af Loa Benedikte Theibel

På afd. 40’s afdelingsmøde d. 12. august 2016, blev det vedtaget at afdelingen skulle have nye skodder. Beboerne besluttede (ved skriftlig afstemning) at skodderne skal være af mahogni og de skal ikke behandles eller olieres, men skal have lov til at patinere med tiden.

Inden længe er alle de gamle skodder udskiftet med nye i hele afdeling 40. Afdelingen er beliggende Narvikvej 17-245, opført i 2002 og rummer 114 boliger fordelt på 2, 3 og 4 rums boliger. 

Resultatet af en beboerdemokratisk proces
Resultatet er kendetegnende for den beboerdemokratiske proces hos AAB Silkeborg. På afdelingsmødet har alle beboere over 18 år mulighed for at stille forslag.
Afdelingsmødet er stedet, hvor beboerne kan være med til at præge udviklingen af deres egen afdeling. Det er på afdelingsmødet, hvor der blandt andet bliver valgt medlemmer til afdelingsbestyrelsen, godkendt budgetter for afdelingen og som sagt behandlet indkomne forslag fra afdelingens beboere.

Hvad kan man foreslå til afdelingsmødet?
Som beboere hos AAB Silkeborg har beboerne en vid grad af selvbestemmelse i forhold til, hvordan afdelingen skal udvikle sig.
På afdelingsmøder kan der for eksempel behandles emner som: Husdyrhold, beplantning i afdelingen, redigering af husorden, parkeringsforhold, valg af internetudbyder og meget, meget mere. 

  

Se det flotte resultat her (før og efter billeder)
IMG 1727
Før

IMG 1730

Før

 

IMG 1737

De gamle skodder afmonteres

 

IMG 1733

Efter

IMG 1735

Efter