Første spadestik i Borgergade-projektet er nu en realitet

13-11-2014

AAB Silkeborg

Foerste Spadestik BorgergadeDen 12. november kl. 11.00 blev første spadestik taget. Dermed er byggeriet af 40 almene boliger og 750 kvadratmeter kontor- og butiksarealer i Borgergade nu endelig sat i gang. Det er AAB Silkeborg og SB Silkeborg, der i samarbejde med NRE Denmark A/S, har arbejdet for, at dette projekt kunne blive en realitet.

Der var tre personer til at tage første spadestik, da byggeriet i Borgergade blev sat i gang. Disse tre personer var således repræsentanter for det unikke samarbejde, der har lagt grundstenene for dette projekt. Det er nemlig første gang i Silkeborg, at to almene boligorganisationer er gået sammen med en privat totalentreprenør for at opføre og siden administrere et byggeprojekt.

I sin tale ved første spadestik fremhæver Bente Nielsen, der er formand i SB Silkeborg, også blandt andet samarbejdet med AAB Silkeborg: ”Det er godt at to af byens førende boligselskaber både har villet og evnet at finde sammen om opgaven. Et samarbejde, der ikke slutter ved spadestikket, men fortsætter når boligerne skal i drift”.

Bygningerne skal stå klar til indflytning i efteråret 2015.