Bliv medlem og søg bolig via BoligSilkeborg.dk

Søg en ledig bolig på BoligSilkeborg.

For at kunne søge en af boligerne i AAB Silkeborg kræves det, at du skrives op som medlem af BoligSilkeborg. Det koster kr. 200,- at blive medlem.

For at blive medlem skal du være fyldt 15 år.

ForsideFor at bevare din placering på ventelisten skal der betales et årligt ajourføringsgebyr på kr. 140,-. Der er ikke yderligere udgifter ved at være boligsøgende på den almindelige venteliste.

Er du bolighavende – og har haft den samme bolig i 2 år – kan du komme på oprykningsventelisten. Dette koster et ekstra årligt gebyr på kr. 150,-

BoligSilkeborg er en fælles internetportal mellem Arbejdernes Byggeforening, Silkeborg Boligselskab og AAB SilkeborgVi råder tilsammen over ca. 7000 boliger i Silkeborg Kommune.

På hjemmesiden kan du indmelde dig, skrive dig på venteliste, ajourføre dine boligønsker samt se aktuelle boligtilbud. Du kan selvfølgelig også blot nøjes med at orientere dig om, hvilke boliger BoligSilkeborg råder over.

BoligSilkeborg.dk

 

Boligtyper

ArendalsvejFamiliebolig
Familieboliger er boligorganisationens almindelige boliger, der udlejes efter udlejningsreglerne der er fastsat i ”Bekendtgørelse om udlejning af almene boliger” af 27.12.1996 samt efter de fleksible udlejningsregler, som er godkendt af Silkeborg Kommune.

Ældrebolig
En ældrebolig er for dig, der er pensionist, og som har behov for en handicapvenlig bolig. Blandt andet større badeværelse, ingen dørtrin, bredere hoveddør, fri passage under komfur, håndvask m.v.Ældreboliger udlejes ikke ud fra en almindelig venteliste. Det er i stedet kommunen, som anviser lejere til ledige ældreboliger. Det er også kommunen, der vurderer, om du opfylder de krav, den stiller, for at være berettiget til en ældrebolig. For at komme på ventelisten skal du kontakte Silkeborg Kommune.

Ungdomsbolig
For at være berettiget til at bebo en ungdomsbolig skal du være under uddannelse eller have et særligt socialt behov.

Klubværelse
Et klubværelse udlejes til unge mellem 16 og 25 år. Klubværelserne har fælles køkken og bad. Er lejeren under 18 år skal værgen underskrive lejekontrakten.

Boligsilkeborg Logo