Nationalmuseet indsamler din bolighistorie i anledningen af 100-års jubilæet for Danmarks almene boliger.
Indsend
"Din historie"

Inden 30 juni 2019

Alle historier om det levede liv, naboskab og fællesskab for den million mennesker, der i 2019 bor i en almen bolig, er vigtige at bevare for eftertiden.

Se og læs mere under SENESTE NYT

 

Årgab eller Skagen i 2019?

Ferie er afslapning og samvær med familie og venner, og vores sommerhuse i Årgab og Skagen giver de bedste forudsætninger for en ferie, hvor netop disse ting er i højsæde, og hvor du selv kan bestemme, hvornår det er tid til at bade, trave, spille eller spise omkring grillen.

Der er mange spændende udflugtsmål og attraktioner i nærheden af sommerhusene, - og stadigt mange ledige uger til rådighed. Så tøv ikke med at booke.

Du kan finde al information her: 
aab Silkeborg Sommerhusene

Ny i afdelings-
bestyrelsen?

Se på vores 2 videoer hvilke roller der er i en afdelingsbestyrelse og om hvilken indflydelse og hvilke rettigheder man som tillidsvalgt har hos AAB Silkeborg.
Video Velkommen
Video Indflydelse Og Rettigheder

Vi glæder os over samarbejdet og byder dig velkommen.  

Skab selv din egen bolig!

Selvom du bor til leje kan du godt give din bolig et personligt præg. Du kan tilmed i nogle tilfælde få økonomisk kompensation for dine forbedringer.

Sådan nogle forbedringer falder ind under det, der kaldes råderetten. Det er med andre ord din vej til større frihed og flere muligheder for at tilpasse boligen til lige præcis dine ønsker og behov.

 

Læs mere om Råderetten

 

Beboerdemokrati

Når du bor i en almen boligorganisation
som AAB Silkeborg, får du mere end et godt sted at bo.

Du får også indflydelse gennem et stærkt beboerdemokrati. 
Du er med til at bestemme standarden i boligerne, og du vælger de medbeboere, der skal være dine talsmænd.

Hver afdeling er en økonomisk selvstændig enhed, og du er med til at vedtage budgettet. På møder i afdelingen diskuteres emner som husdyrhold, større vedligeholdelses- og forbedringsarbejder og andre temaer af interesse for alle. 

Beboerdemokrati