AAB Silkeborg 80-års jubilæum

Hurraaa i dag d. 24.september 2020 er det præcist 80 år siden at AAB Silkeborg blev grundlagt. Det har været en lang og spændende rejse.

Vidste du det om os? Vi har samlet en række sjove tal nedenfor. 

TAL Plakat

 

REPRÆSENTANT
-SKABSMØDE

Grundet de nye covid-19 restriktioner som blev formuleret i fredags på pressemødet, tager vi nu vores forholdsregler vedr. repræsentantskabsmødet på lørdag og efterfølgende seminar.


Vi afholder det ordinære repræsentantskabsmødet.


Vi finder det ikke forsvarligt at afholde det efterfølgende seminar, dette er derfor AFLYST.

Lej en bolig på Resedavej

Stor lys bolig på Resedavej. Beliggende tæt på centrum. Store grønne arealer, legepladser, vaskeri og fælleshus. Kort ventetid. 

Kom med indenfor her (video):
Resedavej Boligpraesentation

Lejebolig i Silkeborg?

Boligorganisationen AAB Silkeborg blev stiftet d. 24.09.1940. Siden da har det været vores mission at udvikle, udleje og administrere lejeboliger - både rækkehuse og lejligheder - i Silkeborg og omegn. Organisationen råder i øjeblikket over 40 afdelinger med ca. 2.500 almene lejeboliger i form af familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger i Silkeborg Kommune, - og der kommer løbende nye til.

Denne hjemmeside er primært henvendt til nuværende beboere i vores boligorganisation. Ønsker du at leje en lejlighed eller et hus i Silkeborg og omegn, så kan du skrive dig op hos BoligSilkeborg

In english and other languages