Ring eller skriv til os, kontoret holder lukket

Kontoret på Borgergade 103 holder grundet Covid-19 situationen fortsat lukket. Vi vil dog fortsat være at træffe pr. mail og via telefon. Besøg kan kun ske efter forudgående skriftlig eller telefonisk aftale.


Enkelte ledige uger tilbage i sommerhusene

Beboere hos os har mulighed for at leje et sommerhus, vi har stadig enkelte ledige uger tilbage. Sommerhusene ligger i henholdvis Skagen og Årgab. 

Skagen 02

Læs mere om sommerhusene og ansøg

FÆLLESSKAB

"Det vi har, har vi sammen". I AAB Silkeborg inviteres beboere automatisk ind i Fællesskabet. Sammen skaber vi muligheder og aktiviteter ud fra beboerdemokratiske principper, godt naboskab og hyggeligt samvær.

Se filmen FÆLLESSKAB nu med TEKST
DEL; LIKE og FØLG OS
Fotos Mm Faellesskab Collage

Ring eller skriv til os

Administrationen på Borgergade 103 er grundet Covid-19 fortsat lukket.

Vi vil dog fortsat være at træffe pr. mail og via telefon. Besøg kan kun ske efter forudgående skriftlig eller telefonisk aftale.

Læs mere om situationenResedavej er ikke længere på ghettolisten

 

Det er med glæde og stolthed at vi kan fortælle jer at Resedavej er kommet af regeringens ghettoliste. Resedavej er altså IKKE længere et ghettoområde. Det er så fantastisk at alle vores indsatser har båret frugt, og at vi nu kan sige farvel og tak til det prædikat, som de sidste par år med store omkostninger har været påstemplet området.

En stor tak skal lyde til jer alle! 

Lejebolig i Silkeborg?

Boligorganisationen AAB Silkeborg blev stiftet d. 24.09.1940. Siden da har det været vores mission at udvikle, udleje og administrere lejeboliger - både rækkehuse og lejligheder - i Silkeborg og omegn. Organisationen råder i øjeblikket over 40 afdelinger med ca. 2.500 almene lejeboliger i form af familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger i Silkeborg Kommune, - og der kommer løbende nye til.

Denne hjemmeside er primært henvendt til nuværende beboere i vores boligorganisation. Ønsker du at leje en lejlighed eller et hus i Silkeborg og omegn, så kan du skrive dig op hos BoligSilkeborg

In english and other languages