Resedavej er ikke længere på ghettolisten

 

Det er med glæde og stolthed at vi kan fortælle jer at Resedavej er kommet af regeringens ghettoliste. Resedavej er altså IKKE længere et ghettoområde. Det er så fantastisk at alle vores indsatser har båret frugt, og at vi nu kan sige farvel og tak til det prædikat, som de sidste par år med store omkostninger har været påstemplet området.

En stor tak skal lyde til jer alle! 

DNA KAMPAGNE
EN GLAD OMMER

Vi laver en glad ommer på DNA kampagnen fra 2019 om vores værdier.

5 film over 3 mdr med rigtige beboere og afdelinger.

Husk at Dele, Like og Følge. 

Se INTRODUKTIONSFILMEN lige her:

Faellesskab Intro

Husk mundbindet hvis du besøger os

Hvis I besøger vores administration på Borgergade 103, skal I huske at bære mundbind. Det gælder alle besøgende fra og med i dag. Følg i øvrigt de anvisninger som skiltene i administrationen viser. Vi skal passe på os selv og hinanden.

OBS: Vi anbefaler at I sender os en mail eller ringer til os, frem for at møde personligt op. Vi håber at I vil forsøge at efterleve denne anbefaling.

- info@aab-silkeborg.dk
- 8722 7272

Lej en bolig på Resedavej

Stor lys bolig på Resedavej. Beliggende tæt på centrum. Store grønne arealer, legepladser, vaskeri og fælleshus. Kort ventetid. 

Kom med indenfor her (video):
Resedavej Boligpraesentation

Lejebolig i Silkeborg?

Boligorganisationen AAB Silkeborg blev stiftet d. 24.09.1940. Siden da har det været vores mission at udvikle, udleje og administrere lejeboliger - både rækkehuse og lejligheder - i Silkeborg og omegn. Organisationen råder i øjeblikket over 40 afdelinger med ca. 2.500 almene lejeboliger i form af familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger i Silkeborg Kommune, - og der kommer løbende nye til.

Denne hjemmeside er primært henvendt til nuværende beboere i vores boligorganisation. Ønsker du at leje en lejlighed eller et hus i Silkeborg og omegn, så kan du skrive dig op hos BoligSilkeborg

In english and other languages