Ring eller skriv til os, kontoret holder lukket

Kontoret på Borgergade 103 holder grundet Covid-19 situationen fortsat lukket. Vi vil dog fortsat være at træffe pr. mail og via telefon. Besøg kan kun ske efter forudgående skriftlig eller telefonisk aftale.


ÅBENHED

Aldrig har det været mere presserende med gennemsigtighed i ord og handling. Vi er pt udfordret på handling, men gør det bedste vi kan! Derfor er der stadigt plads til debat, vidensdeling og innovativ tænkning for at skabe nye og bedre løsninger.

Gense vores film NU MED TEKST om ÅBENHED lige her og del, like og følg os..Collage

Ring eller skriv til os

Administrationen på Borgergade 103 er grundet Covid-19 fortsat lukket.

Vi vil dog fortsat være at træffe pr. mail og via telefon. Besøg kan kun ske efter forudgående skriftlig eller telefonisk aftale.

Læs mere om situationenNye telefon og ekspeditionstider pr. 4. januar 2021

Se vores nye ekspeditions- og telefontider pr. 4. januar 2021


Resedavej er ikke længere på ghettolisten

 

Det er med glæde og stolthed at vi kan fortælle jer at Resedavej er kommet af regeringens ghettoliste. Resedavej er altså IKKE længere et ghettoområde. Det er så fantastisk at alle vores indsatser har båret frugt, og at vi nu kan sige farvel og tak til det prædikat, som de sidste par år med store omkostninger har været påstemplet området.

En stor tak skal lyde til jer alle! 

Lejebolig i Silkeborg?

Boligorganisationen AAB Silkeborg blev stiftet d. 24.09.1940. Siden da har det været vores mission at udvikle, udleje og administrere lejeboliger - både rækkehuse og lejligheder - i Silkeborg og omegn. Organisationen råder i øjeblikket over 40 afdelinger med ca. 2.500 almene lejeboliger i form af familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger i Silkeborg Kommune, - og der kommer løbende nye til.

Denne hjemmeside er primært henvendt til nuværende beboere i vores boligorganisation. Ønsker du at leje en lejlighed eller et hus i Silkeborg og omegn, så kan du skrive dig op hos BoligSilkeborg

In english and other languages