Åbningstider testcenter Kejlstrupvej 51

Du har stadig mulighed for at få taget en hurtig-test i Beboerhuset på Kejlstrupvej 51.

 

Åbningstider uge 14:
Tirsdag til fredag k. 14-19
Lørdag og søndag kl. 11-16

 

 

Driftsleder med en grøn dagsorden

Jeppe Dybsø 41 år, manden bag det grønne team i AAB. En visionær leder med øje for den grønne dagsorden.

Bæredygtighed er på kort tid gået hen og blevet et mindset hos AAB. I det grønne team inviterer bæredygtighed ind til en helt ny måde at tænke opgaveløsning på.

Læs mere
Vi bekæmper ensomhed med fællesskaber
- 3 projekter udtaget til støtte fra Kulturministeriet

Lige nu kan folkene bag 89 projekter glæde sig over, at deres projekter er blevet udtaget til at modtage penge fra Vær Med-puljen. En pulje på 15 millioner, som Kulturministeriet har afsat til aktiviteter, der skal hjælpe med at bekæmpe ensomhed i de almene boligområder. 135 projekter blev sendt ind til et samlet beløb på 28,7 mil, 89 projekter blev udvalgt, heraf 3 med rødder i AAB Silkeborg.

Vær Med-kampagnens budskab er, at vi bedst bekæmper ensomhed og mistrivsel ved at handle. Ved at invitere og byde folk ind i nye fællesskaber. Læs mere

Ferie i Gl. Skagen - 500 meter fra Vesterhavet

Er du beboer hos os og vil du holde ferie lige bag første klitrække, gå ture langs stranden og se hvor skagensmalerne fandt inspiration til mange af deres berømte malerier, tage på udflugter til Grenen, Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke, så har vi sommerhuset for dig.

Huset har 5 sengepladser, kabel-tv, trådløst internet, opvaskemaskine og alt i køkkenudstyr.

Enkelte ledige uger tilbage  

FÆLLESSKAB

"Det vi har, har vi sammen". I AAB Silkeborg inviteres beboere automatisk ind i Fællesskabet. Sammen skaber vi muligheder og aktiviteter ud fra beboerdemokratiske principper, godt naboskab og hyggeligt samvær.

Se filmen FÆLLESSKAB nu med TEKST
DEL; LIKE og FØLG OS
Fotos Mm Faellesskab Collage

Lejebolig i Silkeborg?

Boligorganisationen AAB Silkeborg blev stiftet d. 24.09.1940. Siden da har det været vores mission at udvikle, udleje og administrere lejeboliger - både rækkehuse og lejligheder - i Silkeborg og omegn. Organisationen råder i øjeblikket over 40 afdelinger med ca. 2.500 almene lejeboliger i form af familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger i Silkeborg Kommune, - og der kommer løbende nye til.

Denne hjemmeside er primært henvendt til nuværende beboere i vores boligorganisation. Ønsker du at leje en lejlighed eller et hus i Silkeborg og omegn, så kan du skrive dig op hos BoligSilkeborg

In english and other languages