KRAV OM BRUG AF MUNDBIND

Hvis I besøger vores administration på Borgergade 103, skal I huske at bære mundbind. Det gælder alle besøgende fra og med i dag. Følg i øvrigt de anvisninger som skiltene i administrationen viser. Vi skal passe på os selv og hinanden.

OBS: Vi anbefaler at I sender os en mail eller ringer til os, frem for at møde personligt op. Vi håber at I vil forsøge at efterleve denne anbefaling.

- info@aab-silkeborg.dk
- 8722 7272

AAB Silkeborg 80-års jubilæum

Hurraaa i dag d. 24.september 2020 er det præcist 80 år siden at AAB Silkeborg blev grundlagt. Det har været en lang og spændende rejse.

Vidste du det om os? Vi har samlet en række sjove tal nedenfor. 

TAL Plakat

 

Lej en bolig på Resedavej

Stor lys bolig på Resedavej. Beliggende tæt på centrum. Store grønne arealer, legepladser, vaskeri og fælleshus. Kort ventetid. 

Kom med indenfor her (video):
Resedavej Boligpraesentation

Lejebolig i Silkeborg?

Boligorganisationen AAB Silkeborg blev stiftet d. 24.09.1940. Siden da har det været vores mission at udvikle, udleje og administrere lejeboliger - både rækkehuse og lejligheder - i Silkeborg og omegn. Organisationen råder i øjeblikket over 40 afdelinger med ca. 2.500 almene lejeboliger i form af familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger i Silkeborg Kommune, - og der kommer løbende nye til.

Denne hjemmeside er primært henvendt til nuværende beboere i vores boligorganisation. Ønsker du at leje en lejlighed eller et hus i Silkeborg og omegn, så kan du skrive dig op hos BoligSilkeborg

In english and other languages