Betaling af husleje (Betalingsservice)

Du skal som beboer hos AAB Silkeborg betale husleje den 1. i hver måned.

Har du mistet dit indbetalingskort og brug for at lave en bankoverførelse, skal flg. kontonr. benyttes: 5347-0000 243 602

Få huslejen betalt automatisk
Hvis du tilmelder din huslejebetaling til Betalingsservice, vil der automatisk blive trukket det rigtige beløb til husleje hver måned. Alternativt får du fremsendt et indbetalingskort, du skal betale, men den løsning er både dyrere og mere besværlig.

Tilmeld huslejen til BetalingsserviceTilmelding PBS
Via linket til højre kan du tilmelde dig betalingsservice direkte fra denne side.
Alternativt kan du tilmelde dig via netbank eller ved personligt at henvende dig til din bank. Hvis du tilmelder dig betalingsservice via din bank skal du bruge følgende oplysninger:

  • PBS-nummer: 01233408
  • Debitorgruppenummer (deb. gr. nr.): 1643
  • Kundenummer: Dit 11-cifrede bolignummer (som står på f.eks. din lejekontrakt)

Brug for hjælp til huslejen?
Det er altid både nemmest og billigst for dig, hvis du betaler huslejen til tiden. Hvis du af den ene eller den anden grund ikke har mulighed for at betale til tiden, må du meget gerne ringe til os. Vi vil gerne hjælpe med at finde en løsning på, hvordan du fremadrettet kan få betalt din husleje rettidigt.

Social Vicevært
Bor du på Resedavej eller Arendalsvej, og har du brug for hjælp og støtte så tøv ikke med at kontakte den Sociale Vicevært Caja Beck. Hun kan b.la. hjælpe dig med af få styr på økonomien, læse eller forstå breve, hjælp til godt naboskab, vejledning om at bo i en boligorganisation eller har du blot brug for at vende et emne. Caja Beck kan kontaktes på tlf.: 3016 3379 / caja@helhedsplansilkeborg.dk